Een deel van de aardigheid van het ondernemen, zit in het behalen van goede resultaten. De juiste koers bepalen en sturen van uw resultaten kan een enorme stimulans zijn om beter te ondernemen, zeker als het weinig tijd kost om de juiste cijfers boven tafel te krijgen.

Iedere ondernemer heeft zijn eigen visie op de tijd die hij op zij aan zijn administratie wil kwijt zijn.
Zelf boeken of de administratie volledig uitbesteden, wij kijken naar een vorm die u past.

Online boekhouden

Veel ondernemers willen hun administratie zelf doen online. Met een slimme inrichting hoeft het bijhouden van de administratie niet veel meer werk te zijn dan het maken van de facturen, het inscannen van inkomende facturen en het doen van de betalingen. Het kan zo zelfs een stuk simpeler, sneller, overzichtelijker en leuker dan in Excel of word.

HD Belastingadviseurs helpt u bij het vinden van een (online) administratiepakket dat bij u en uw bedrijf past en waar we efficiënt mee kunnen samenwerken. Wij richten de administratie voor u in, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Op deze site treft u diverse links aan naar administratieve software waar wij met onze klanten mee samenwerken:
Exact online
Moneybird
E-boekhouden
AFAS

Er is altijd een pakket dat bij u en uw onderneming past.

Door ons de administratie laten verzorgen

Het kan zijn dat u het prettiger vindt om uw administratie uit te besteden. Natuurlijk verwacht u dan van ons dat wij voor een efficiënte verwerking zorgen. Ook dan is een online administratie ideaal. De facturen kunnen door ons of door u gescand of geupload worden in uw administratie en met een bankkoppeling zorgen we voor een snelle verwerking van de banktransacties. Via een app of inlog op de administratie heeft u altijd zelf altijd inzicht in de administratie.

 

Volg ons op facebook.png