Een deel van de aardigheid van het ondernemen, zit in het behalen van goede resultaten. De juiste koers bepalen en sturen van je resultaten kan een enorme stimulans zijn om beter te ondernemen, zeker als het weinig tijd kost om de juiste cijfers boven tafel te krijgen.

Iedere ondernemer heeft zijn eigen visie op de tijd die hij op zij aan zijn administratie wil kwijt zijn.
Zelf boeken of de administratie volledig uitbesteden, wij kijken naar een vorm die u past.

Zelf doen

Veel ondernemers willen hun administratie zelf doen online. Met een slimme inrichting hoeft het bijhouden van de administratie niet veel meer werk te zijn dan het maken van de facturen, het inscannen van inkomende facturen en het doen van d betalingen. Het kan zo zelfs een stuk simpeler, sneller, overzichtelijker en leuker dan in Excel of word.

hd BELASTINGADVISEURS helpt u bij het vinden van een (online) administratiepakket dat bij u en uw bedrijf past en waar we efficiënt mee kunnen samenwerken. Wij richten de administratie voor u in, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Op deze site treft u diverse links aan naar administratieve software waar wij met onze klanten mee samenwerken:
Exact online
Moneybird
E-boekhouden
Dinz (Voor zzp’ers in de zorg)
Er is altijd een pakket dat bij u en uw onderneming past.

Door ons de administratie laten verzorgen

Het kan zijn dat je het prettig vindt de administratie uit te besteden. Natuurlijk verwacht je dan van ons dat wij voor een efficiënte verwerking zorgen. Ook dan is een online administratie ideaal. Je kunt zelf de facturen scannen en uploaden in de administratie. Zo kost de invoer minder tijd. Met een bankkoppeling zorgen we voor een snelle verwerking van de banktransacties. Via een app of inlog op de administratie heb je zelf altijd inzicht in de administratie.

Salarisadministratie

Salaris administratie is een vak apart. Daarom werken we samen met salarisspecialisten die zich hier dagelijks mee bezig houden.

Volg ons op facebook.png