Eigenaar van een Webshop?

December 13, 2016

Heeft u een webshop of wilt u een webshop beginnen, dan kunt u uw administratie gemakkelijk regelen via Exact Online. hd Belastingadviseurs begeleidt eigenaren van webshops in het doen van de boekhouding.


Door middel van een koppeling kunnen de orders in uw webshop (Lightspeed/SEOshop) automatisch in de boekhouding gezet worden. Hierdoor bespaart u kostbare tijd met het een voor een moeten invoeren van verkoopfacturen in de boekhouding.


Na ontvangst van de betaling (bijvoorbeeld betaling op rekening, via bol.com of een betaaldienst zoals bijvoorbeeld Mollie) worden deze ontvangsten gekoppeld aan de openstaande factuur (afletteren).


hd Belastingadviseurs controleert of het afletteren op de juiste manier is gegaan, zet de banktransacties en de inkoopfacturen in het boekhoudprogramma en stelt de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting voor u op.


De voordelen van Exact Online:


• Exact integreert webwinkel, voorraad en financiële administratie
• Gestroomlijnde orderadministratie
• Snel inzicht in de actuele voorraad, orderstatus en betalingen.
• Mogelijkheid om bestellingen te importeren vanuit Microsoft Excel


hd Belastingadviseurs ondersteunt u graag in het opzetten en bijhouden van uw boekhouding in Exact Online.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer 046-4233142, mailen kan ook naar info@hdbelastingadviseurs.nl