Welkom bij hd BELASTINGADVISEURS

hd BELASTINGADVISEURS een jong bedrijf onder leiding van Inge Hollands en Michel Deckers. Beide hebben jarenlang ervaring opgedaan bij diverse middelgrote accountants- en belastingadvieskantoren in Limburg en Brabant. Michel Deckers is gespecialiseerd in boekhouding en jaarrekeningen en Inge Hollands is jurist fiscaal recht en afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht.

Als administratie-en belastingadvieskantoor verrichten wij accountancy en fiscale werkzaamheden voor het MKB, ZZP’ers en vrije beroepers door heel Nederland.

hd BELASTINGADVISEURS is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Als Register Belastingadviseur moeten wij werken conform vastgestelde gedrags- en beroepsregels. Naleving daarvan wordt geborgd door een onafhankelijke tucht- en geschillencommissie, waarvan de uitspraken bindend zijn voor alle leden. Het RB ziet er op toe dat de leden (blijvend) voldoen aan de hoge eisen die aan het lidmaatschap worden gesteld, waaronder voortdurende scholing. Het volgen van permanente educatie is dan ook verplicht.

Volg ons op facebook.png